El president del PP, Pablo Casado, aquest diumenge a Barcelona, en l'acte de presentació dels quatre alcaldables del PPC a les capitals de prov…
El president del PP, Pablo Casado, aquest diumenge a Barcelona, en l'acte de presentació dels quatre alcaldables del PPC a les capitals de província catalanes (EFE)

Torra es querellarà contra Casado per haver-li dit "desequilibrat"

RedaccióActualitzat

Querella del president de la Generalitat contra el president del PP, Pablo Casado. Fonts de la Presidència han explicat que Quim Torra ha decidit querellar-se contra Casado, que diumenge, en un acte del PP a Barcelona, va qualificar el president de desequilibrat per haver defensat la via eslovena.

Casado, de fet, va dir fins a tres vegades que Torra és un desequilibrat. Ho va fer després de remarcar, això sí, que no estava insultant el president.

"Ho explico, no és un insult. S'ha de ser molt desequilibrat per escriure sobre els espanyols que som 'carronyaires, hienes i escurçons'. Això ho va dir Torra per escrit. S'ha de ser tremendament desequilibrat per dir, a la teva terra, que estàs desitjant que el govern d'Espanya t'enviï els tancs. Això ho va dir el 2011. I s'ha de ser molt desequilibrat per dir que desitges la via eslovena. És a dir, la guerra civil a Eslovènia, que va costar 63 morts i centenars de ferits. Això és el que vol Torra per a Catalunya?"

 

ARXIVAT A:
Quim TorraPablo CasadoPP
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut