Casado titlla Torra de "desequilibrat" i demana cessar-lo amb el 155

Casado titlla Torra de "desequilibrat" i demana cessar-lo amb el 155
Barcelona

Casado titlla Torra de "desequilibrat" i demana cessar-lo amb el 155

Redacció Actualitzat
TEMA:
PP
Pablo Casado (ACN)

Pablo Casado (ACN)

El líder del PP, Pablo Casado, ha qualificat el president de la Generalitat, Quim Torra, de "desequilibrat" per propugnar la via eslovena. Ho ha dit durant la presentació del nou candidat popular a l'alcaldia de Barcelona, l'empresari Josep Bou:

"Ho explico, no és un insult. S'ha de ser molt desequilibrat per escriure sobre els espanyols que som 'carronyaires, hienes i escurçons'. Això ho va dir Torra per escrit. S'ha de ser tremendament desequilibrat per dir, a la teva terra, que estàs desitjant que el govern d'Espanya t'enviï els tancs. Això ho va dir el 2011. I s'ha de ser molt desequilibrat per dir que desitges la via eslovena. És a dir, la guerra civil a Eslovènia, que va costar 63 morts i centenars de ferits. Això és el que vol Torra per a Catalunya?"

Casado creu que s'ha de cessar immediatament Torra si això és el que desitja per a Catalunya.

El líder del PP ha reiterat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, és ostatge dels independentistes i que no s'hauria de reunir amb Quim Torra. Pel president dels populars, aquesta reunió, que ha qualificat d'indecent, només hauria de servir per una cosa:

"Que ja dic que em sembla indecent que es reuneixi amb una persona que ha demanat un vessament de sang a Espanya, a Catalunya, amb la via eslovena, però, si s'hi acaba reunint, el que li ha de dir, senzillament, és en quin moment s'aplicarà la legalitat amb el 155, en quin moment es prendrà el control dels Mossos d'Esquadra i en quin moment es cessarà el senyor Torra de manera fulminant."

Casado demana també modificar la Llei de Partits per tallar el finançament dels que tenen encausats per rebel·lió i sedició.

 

ARXIVAT A:
PP Pablo Casado

VÍDEOS RELACIONATS