Una foto de l'espectacle "La Plaça del Diamant" al Teatre Nacional de Catalunya (TNC/David Ruano)

Torna el Vibe35: set experiències culturals a preu reduït per a joves fins a 35 anys

La proposta, que té lloc del 6 al 19 d'octubre, inclou un espectacle o concert en sis espais culturals públics de Barcelona i un aftershow

RedaccióActualitzat

Tots els joves entre 18 i 35 anys poden accedir durant uns dies, a preu reduït, a sis grans equipaments públics culturals de Barcelona.

És la segona edició del programa Vibe35, que ha fet posar d'acord el Liceu, L'Auditori, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya.

El programa permet, del 6 al 19 d'octubre, assistir a les propostes dels diferents espais i a un aftershow amb actuacions musicals i discjòqueis en col·laboració amb el Sónar, el Primavera Sound, el Cruïlla, Razzmatazz o Nitsa/Apolo.

Des d'avui, tothom que pugui, ja s'hi pot inscriure. 

El Palau de la Música espera acollir públic jove en el marc del Vibe35 (Wikimedia Commons)

Apropar la cultura al públic jove

La voluntat del Vibe35 és apropar la programació dels sis equipaments al públic jove oferint espectacles de dansa, teatre i concerts de música clàssica i òpera.

Per arribar a aquesta audiència, s'ha iniciat una campanya de comunicació eminentment online amb el lema "Vibe35, a l'octubre vibra amb la cultura".

L'objectiu és repetir l'èxit de la temporada passada, quan la iniciativa va congregar 5.663 espectadors, un 87% d'ocupació global i més de 6.600 persones inscrites al butlletí especial.


Com apuntar-s'hi

Per participar en el programa Vibe35 cal accedir al web que es pot consultar en aquest enllaç i apuntar-se a qualsevol de les activitats.

S'ha d'indicar nom i una adreça electrònica i, posteriorment, els interessats ​​rebran un correu per a comprar entrades.

L'Auditori és un dels equipaments que oferirà espectacles a preu reduït (Wikimedia Commons)

Quin preu té?

Les propostes tenen preus reduïts d'entre 10 i 20 euros. Això inclou l'espectacle i les activitats posteriors programades als espais culturals. Es pot consultar quant val cadascun a la fitxa corresponent.


Espectacles

Els espectacles que formen part de Vibe35 són:

- 'This is not (an act of love & resistance)' i aftershow amb DJ Baldwin el 6 d'octubre en col·laboració amb Radio Primavera Sound al Mercat de les Flors.

- 'La consagració de la primavera' i aftershow amb CLARAGUILAR, el 7 d'octubre, en col·laboració amb Sónar a L'Auditori.

- 'Eugene Onegin' i aftershow musical, al Liceu, el dia 9 d'octubre.

- 'Vespre romàntic al Palau amb els germans Mendelssohn!' i aftershow, el dia 10 d'octubre, en col·laboració amb Festival Cruïlla, al Palau de la Música Catalana.

- 'La nostra ciutat' i aftershow amb Habla de Mí en Presente / DJ Maguette Dieng, el dia 13 d'octubre, al Teatre Lliure.

- 'L'última f**king nit (o la festa de Zeus i Hera)' i aftershow amb Habla de Mí en Presente / DJ Maguette Dieng, el dia 13 d'octubre al Teatre Lliure.

- 'La Plaça del Diamant' i aftershow amb LLUM i LAFRANCESSSA en col·laboració amb Razzmatazz, el dia 19 d'octubre, al TNC.

 

ARXIVAT A:
CulturaTeatreMúsicaÒpera
Anar al contingut