Stay Homas: del terrat pel confinament a la publicació del primer disc, "Agua"

El grup icònic del confinament treu àlbum amb 12 cançons, sis sorgides dels mesos en què tocaven al terrat i sis de noves

Surt a la venda el primer disc dels Stay Homas, el grup que va posar un punt d'optimisme i enginy al confinament. Es diu "Agua" i és molt eclèctic.

L'àlbum inclou una dotzena de temes, dels quals sis són inèdits i sis sorgits dels mesos en què tocaven al terrat.

Esperen poder-lo presentar en directe a partir del mes d'abril amb un doble concert a Razzmatazz, inici d'una gira que els hauria de portar arreu d'Espanya, Europa i Amèrica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)

 

El confinament ho va canviar tot

Fa nou mesos que el Klaus, el Rai i el Guillem van fer del seu terrat un espai de creació i connexió amb tot el món, fent somriure tothom i animant, via "bon rotllo", mòbils i xarxes. Es van fer un nom, Stay Homas, d'enorme popularitat, i els van entrevistar fins i tot a la CNN.

Una aventura que els ha aportat més de 400.000 seguidors a Instagram i la promesa d'una gira internacional que no havien pensat que podrien fer.

Klaus Stroink, cantant del grup, diu que mirant pel retrovisor, és molt fort tot el que ha passat. Un altre membre del grup, Guillem Boltó, explica que han sigut els nou mesos més forts de la seva vida.

 

El disc

Aquella frescor de cubells i percussions imaginatives fa un salt endavant amb debut discogràfic: sis de les cançons són de terrassa i sis extrapandèmiques, lluny del format acústic, multilingües i amb la genuïna expressió cubana.

La seva versatilitat estilística va encara un pas més enllà, amb balades i intimisme, pop i electrònica, bossa nova, gòspel, o fins i tot bolero i reggaeton. El Guillem diu que el que han fet és com una playlist amb diferents estils.

No amaguen les ganes que tenen que la nova etapa vagi deixant el terrat en anècdota, allà on van deixar de tocar de peus a terra, alçant el vol, des de l'Eixample barceloní.

I que el seu nom, una crida a estar-se a casa, sigui ja només un record. Això sí, diuen que la seva essència és que són tres i fan el que volen.

 

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaConfinament
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut