Sánchez acusa Feijóo de "la pitjor de les corrupcions" quan incita al transfuguisme

Els socialistes qualifiquen d'"inaudit" que el líder del PP Alberto Núñez Feijóo es dediqui a fer actes a Madrid per fer oposició, en comptes de buscar suports per a la seva investidura

RedaccióActualitzat

La plana major del PSOE, amb el president del govern en funcions Pedro Sánchez al capdavant, és avui a Catalunya a la Festa de la Rosa que els socialistes fan a Gavà i que ha aplegat 15.000 simpatitzants, segons l'organització.

I des d'aquí han contestat a l'acte dels populars contra l'amnistia que s'està fent a Madrid. Els socialistes qualifiquen d'"inaudit" que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, es dediqui a convocar actes a Madrid per fer d'oposició, en comptes de buscar suports quan només falten dos dies per al debat d'iinvestidura.

Una idea que el president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha subratllat denunciant la intenció dels populars de fomentar el transfuguisme a la bancada del PSOE, qualificant-ho de "la pitjor de les corrupcions". I ha acusat Feijóo d'haver perdut "el sentit de la realitat" promovent la manifestació d'aquest diumenge a Madrid.

El president del govern en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, conversa amb el líder socialista a Catalunya, Salvador Illa, durant l'acte de la Festa de la Rosa del PSC a Gavà (EFE/ Toni Albir)

Sobre les acusacions de Feijóo de voler trencar Espanya, Sánchez li ha respost que "quan més s'hi va acostar va ser amb el govern de Mariano Rajoy, amb la declaració unilateral d'independència. El que estem fent nosaltres és passar pàgina a favor de la convivència".

Sánchez també s'ha mostrat convençut que aconseguirà els vots necessaris per seguir a La Moncloa quatre anys més.

"Ho tenim clar: hi ha números per a un govern progressista amb el partit de Yolanda Díaz, que posi tots els dics de contenció a un govern de Feijóo amb Abascal. Buscarem els vots per apujar el salari mínim, per revaloritzar les pensions. Els buscarem fins i tot sota les pedres per fer tot això", ha dit el president en funcions.

Abans de la intervenció de Sánchez, el líder del PSC ,Salvador Illa, ha assegurat que els catalans que van votar socialista el 23J "han dit un sí rotund a les polítiques de convivència i concòrdia que Sánchez ha presidit. Ens han donat un missatge per no retrocedir".

El president del govern en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, assisteix a la Festa de la Rosa del PSC a Gavà, Barcelona, aquest diumenge (EFE/ Toni Albir)
ARXIVAT A:
PSCPSOE
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut