Imatge d'un tren AVE aturat a la zona de Montagut, al municipi d'Alcarràs. Imatge de l'11 de maig del 2016. (Horitzontal)
Imatge d'un tren AVE aturat a la zona de Montagut, al municipi d'Alcarràs. Imatge de l'11 de maig del 2016. (Horitzontal)

Retards d'almenys 45 minuts en els trens d'alta velocitat entre Barcelona i Madrid per una avaria a Montagut

Actualitzat

ACN Barcelona.-Els trens AVE entre Barcelona i Madrid, i viceversa, acumulen aquest dimecres al matí retards que poden superar els tres quarts d'hora per una avaria en la infraestructura a l'alçada de Montagut, al terme municipal d'Alcarràs (Segrià), segons ha informat la companyia Renfe. La incidència ha començat a primera hora i també afecta els combois de llarga distància que passen per aquest punt. Fins a les deu del matí, s'han vist afectats una vintena de trens. Segons Adif, la incidència s'ha localitzat en el canvi d'agulles de Montagut i l'ens gestor d'infraestructures ferroviàries treballa amb la previsió que a dos quarts d'onze del matí l'avaria, que també ha afectat la senyalització, ja pugui estar resolta. Mentrestant, els trens afectats han hagut de passar per vies alternatives.

El primer tren del dia que ha passat per Montagut ja s'ha vist afectat per la incidència i a partir d'aquí s'han començat a acumular retards en els dos sentits de la circulació. Per la seva banda, Adif investiga si l'avaria en el canvi d'agulles s'ha produït per motius interns o per causes alienes.(En aquesta actualització, s'ha afegit que Adif treballa amb la previsió que l'avaria quedi resolta al voltant de dos quarts d'onze del matí i que fins a les deu del matí han resultat afectats una vintena de trens)

Anar al contingut