Barcelona

Relleu al capdavant del consell d'administració de Vueling

Relleu al capdavant de Vueling. Després de quatre anys com a president del consell d'administració, José Miguel Abad ha renunciat al càrrec per diferències sobre la gestió. El rellevarà Barbara Cassani, fins ara consellera independent. En un comunicat, l'empresa assegura que aquest nomenament s'emmarca en la nova etapa oberta després de la junta d'accionistes del mes de juny. Cassani ha ocupat llocs directius de British Airways durant més de deu anys i també va ser consellera de la seva filial de baix cost, Go. En l'última sessió del consell també van presentar la renúncia els consellers Ferran Ponti, d'Inversiones Hemisferio, i José Creuheras, del Grup Planeta.

Actualitzat
La nova presidenta de Vueling, Barbara Cassani, no preveu que Inversiones Hemisferio, la primera accionista de l'aerolínia, abandoni la companyia. Cassani ha afegit, però, que tots els accionistes són lliures d'anar-se'n i si Hemisferio marxés no seria cap problema perquè hi ha moltes organitzacions interessades a ocupar el seu lloc.

Barbara Cassani substitueix en el càrrec Josep Miquel Abad, que aquest dilluns va presentar la dimissió al·legant diferències en la gestió. Abad era el representant a Vueling de la família Lara, propietària d'Inversiones Hemisferio, que controla el 15 per cent de la companyia aèria. A banda de Josep Miquel Abad també van dimitir dos consellers més representants de la família Lara.

La nova presidenta ha manifestat que els canvis en els òrgans de govern són part de la maduració de la companyia, ha afegit que dóna la crisi per tancada i que el nou equip directiu està cohesionat.
Anar al contingut