Mariano Rajoy amb el president del PP andalús, Juanma Moreno, aquest matí a Madrid (EFE)
Mariano Rajoy amb el president del PP andalús, Juanma Moreno, aquest matí a Madrid (EFE)
Madrid

Rajoy respon a Homs: "Espanya té molt bona salut"

El president espanyol creu que Homs "no s'ho va pensar gaire" quan va afirmar que, "si el procés judicial per la consulta del 9-N acaba en condemnes, serà la fi de l'estat espanyol"

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy s'ha referit aquest matí al judici a Francesc Homs. El president espanyol no comparteix el pronòstic d'Homs i no creu que la seva possible condemna desemboqui en la fi de l'estat espanyol, com va dir aquest diumenge l'exconseller de la Presidència:

"Espanya té molt bona salut. És la nació més antiga d'Europa, existeix des de fa molt de temps i hi ha una voluntat molt majoritària de continuar junts. I sincerament, crec que tots podem sentir-nos-en orgullosos."

El cap del govern espanyol creu que Homs va pronunciar aquestes paraules "sense pensar-ho gaire". Rajoy ho ha dit després de participar en un esmorzar informatiu al costat del president del PP d'Andalusia, Juanma Moreno.

Quan li han preguntat què espera de la declaració de l'exconseller, el president espanyol ha comentat que confia que "les coses es facin amb normalitat", després que les Corts concedissin el suplicatori demanat pel Tribunal Suprem per poder actuar.

"El senyor Homs està sotmès a la llei com estem sotmesos a la llei els 46 milions d'espanyols. L'únic que espero és que es produeixi una situació de normalitat, que el senyor Homs es defensi perquè té perfecte dret a fer-ho, i que el Tribunal Suprem faci justícia al seu lleial saber i entendre."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut