Huelva / Montcada i Reixac

Rajoy creu que se sabrà qui va gravar les converses i el ministre no descarta que fos el seu propi entorn

Actualitzat

La campanya electoral s'esgota impregnada per l'escàndol tant aquí com a Madrid, tot i que el PP dóna el cas per tancat a l'espera de la investigació que han engegat per saber qui va gravar la conversa i qui la va filtrar.

El president del govern espanyol en funcions i candidat a la reelecció, Mariano Rajoy, ha assegurat des de Huelva que s'acabarà sabent qui va gravar les converses i ha negat que hi hagi hagut cap conspiració contra els independentistes.

"Acusar d'una conspiració antiindependentista el cap de l'Oficina Antifrau –nomenat pel Parlament de Catalunya per dos terços dels seus membres– i el ministre de l'Interior no deixa de ser una broma. Hi ha un intent d'aprofitament per part de molts que no té cap sentit."

"Tot això és una història que no produirà cap efecte en cap campanya."

Per la seva banda, el ministre de l'Interior en funcions i candidat del PPC per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, continua en campanya i ha acusat els partits independentistes de fer un judici sumaríssim al director de l'Oficina Antifrau, com aquest mateix ha dit, per evitar que els esquitxin casos de corrupció.

Creu, a més, que aquestes filtracions haurien de passar-los factura a les urnes.

Jorge Fernández Díaz: "Ni tan sols han tingut la dignitat política de condemnar una actuació tan mesquina."

Fernández Díaz manté que mai ha fabricat escàndols contra els sobiranistes, però no nega que la filtració hagi pogut sortir del seu propi entorn.

"Evidentment que tinc les meves opinions i informacions, però no les faré públiques perquè em remeto a les investigacions que he ordenat i que estic desitjant que arribin al final i aclareixin qui hi ha darrere d'aquesta actuació mesquina."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut