Operació contra narcospisos al Poble-sec
Operació contra narcospisos al Poble-sec
Barcelona

Quatre detinguts en l'operació contra dos narcopisos al Poble-sec de Barcelona

La pressió policial al Raval ha portat la venda de droga a altres barris

Actualitzat

Quatre detinguts en un nou operatiu antidroga dels Mossos d'Esquadra per desmantellar dos narcopisos al Poble-sec de Barcelona.
Agents de la policia catalana amb col·laboració amb la Guàrdia Urbana han escorcollat dos pisos situats al carrer Fontrodona i al carrer Radas, dos punts de venda i consum de droga, segons fonts de la investigació.

 

Dues de les detencions s'han fet en un pis al carrer Fontrodona i dues més al carrer Radas. En els escorcolls s'ha intervingut heroïna i cocaïna i entre 500 i 700 euros. Dos dels detinguts són de nacionalitat dominicana i els altres dos són espanyols.
Quan els agents han arribat cap a 2/4 de 8 s'han trobat 24 persones consumint. Un dels immobles estava ocupat il·legalment i l'altre estava cedit. 

El passat mes de novembre es van començar a detectar els primers narcopisos al Poble-sec per la forta pressió policial al Raval. Després de la macrooperació del Raval de finals d'octubre, que va permetre tancar desenes de narcopisos, alguns dels narcotraficants haurien traslladat la seva activitat als barris de l'entorn. De fet, uns dies més tard ja es van tancar dos pisos a l'Eixample.

Aquest dispositiu arriba 24 hores després de la macrooperació antidroga dels Mossos que es va  saldar amb almenys una quarantena de detinguts. 600 agents dels Mossos van escorcollar una quarantena d'immobles i domicilis de Barcelona i l'àrea metropolitana per actuar contra narcotraficants i petits venedors.
           

ARXIVAT A:
DroguesPolicialMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut