A la platja de Segur de Calafell hi havia bandera vermella
Segur de Calafell

Mor l'home que va intentar salvar dues noies que s'ofegaven a Segur de Calafell

Les menors van poder sortir pel seu propi peu de l'aigua, mentre que uns surfistes van rescatar l'home, que va quedar ferit crític

Actualitzat

Mor l'home de 40 anys que va resultar ferit crític després d'intentar ajudar dues noies que s'estaven ofegant a la platja de Segur de Calafell, al Baix Penedès, dimarts.

Els fets van passar cap a tres quarts de vuit del vespre, quan a la platja ja no hi ha servei de socorrisme, però hi havia bandera vermella. Les dues menors van poder sortir finalment de l'aigua pel seu propi peu. A l'home, que el van treure uns surfistes, va ingressar a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

Salvar dues menors

Les noies, menors d'edat, no podien sortir de l'aigua a causa de la mala mar. Segons Protecció Civil es va rebre l'avís que dues noies tenien problemes a dins de l'aigua a uns 200 metres de la platja, i que una tercera persona havia entrat al mar per ajudar-les i tampoc en podia sortir.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim, i efectius de la Policia Local de Calafell, dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers.

Les menors en van sortir pràcticament il·leses i els serveis d'emergències els van donar l'alta a la mateixa platja.

 

 

L'home va estar a punt d'ofegar-se, i quan el van treure de l'aigua, va ser traslladat en estat crític a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

.

Bandera vermella

En el moment dels fets, el servei de socorrisme havia acabat el torn, a les 7 de la tarda, però cap al migdia s'havia hissat la bandera vermella, que prohibeix el bany, pel mal estat de la mar després de la tempesta.

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut