Fèlix Millet arribant a l'Audiència de Barcelona, el 5 de febrer (ACN)
Fèlix Millet arribant a l'Audiència de Barcelona, el 5 de febrer (ACN)
Barcelona

Millet, condemnat a 9 anys, ha passat 38 dies a la presó a l'espera del Suprem

RedaccióActualitzat

Fèlix Millet és a casa després de pagar la fiança de 400.000 euros que li va imposar l'Audiència de Barcelona per sortir de la presó. Condemnat a 9 anys i 8 mesos per l'espoli del Palau de la Música, no ha passat ni un mes a Can Brians. Ara ha recorregut la sentència al Tribunal Suprem.

Millet va ingressar a Brians 2 el 5 de febrer, però des del dia 23 el van traslladar al pavelló penitenciari de l'Hospital de Terrassa per una insuficiència respiratòria.

Per tant, ha passat 17 dies a la presó i 8 dies a l'hospital penitenciari. Fèlix Millet, després de passar 25 dies privat de llibertat, ja és casa seva esperant ara el resultat del recurs al Tribunal Suprem de la seva sentència.

Aquest divendres al migdia, els metges del pavelló penitenciari de l'Hospital de Terrassa li van donar l'alta de la pneumònia que ha patit i el van traslladar a la presó fins que, al cap d'unes hores, ja en va poder marxar. I tot gràcies a uns familiars que han donat l'aval de 400.000 mil euros que li demanava el jutge.

Millet té una condemna de 9 anys i 8 mesos de presó pel saqueig del Palau de la Música, en gran part, confessat per ell mateix. I, després de nou anys de procés judicial, finalment, l'Audiència de Barcelona va decretar que tant ell com Montull anessin a la presó sense passaport per l'alta probabilitat que intentessin fugar-se.

I ho argumentava d'aquesta manera: el fill que té discapacitat no depèn d'ell perquè el cuida una altra persona, les seves filles viuen actualment a l'estranger, i no es descarta que pugui tenir diners ocults en altres països que facilitin la seva fuga. Cap d'aquests arguments han canviat en aquests darrers dies.

Millet ja havia estat a la presó el 2010

El 17 de juny del 2010, la jutge Míriam de Rosa Palacio va decretar la presó incondicional per a Millet i Montull, sense fiança, pel cas de l'hotel del Palau. La decisió d'enviar-los a la presó era per evitar que destruïssin proves o pressionessin testimonis. Coneguda la decisió judicial, els exresponsables del Palau van ser traslladats dels calabossos de la Ciutat de la Justícia a la Model on van dormir-hi una nit abans de ser traslladats a Brians II, a Sant Esteve Sesrovires. Els advocats de Millet i Montull van anunciar que presentarien recurs.

Van sortir el 30 de juny de 2010

L'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, i la seva mà dreta, Jordi Montull, van passar tretze dies a la presó de Brians II. La jutgessa que instruïa el cas de l'hotel del Palau en va ordenar l'excarceració en considerar que ja no podien influir en els testimonis. En sortir de la presó, Jordi Montull va declarar que els havien tractat molt bé.

Marta Vallès, la dona de Fèlix Millet, l'esperava a la sortida de la presó des de primera hora de la tarda. A Jordi Montull l'havia anat a buscar la seva dona, la seva filla i el seu advocat.

El juny del 2016, Millet i Montull van ser absolts pel Tribunal Suprem pel cas de l'Hotel del Palau.

Entre el 2010 i el 2018 Millet ha estat a la presó 38 dies.

ARXIVAT A:
CorrupcióCas Palau
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut