Millet sortint amb cadira de rodes de l'Audiència de Barcelona després de conèixer la sentència del cas Palau (ACN)
Millet sortint amb cadira de rodes de l'Audiència de Barcelona després de conèixer la sentència del cas Palau (ACN)
Terrassa

Millet, ingressat en un hospital de Terrassa per una insuficiència respiratòria

De moment no tornarà al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires i el mantindran en aquest espai hospitalari destinat a presos

Actualitzat

Fèlix Millet ha estat traslladat al pavelló penitenciari de l'Hospital de Terrassa després que l'hagin atès a la Mútua de Terrassa a causa d'una insuficiència respiratòria. Millet, que compleix condemna al centre penitenciari Brians 2 per l'espoli del Palau de la Música, ha tingut una insuficiència respiratòria i l'equip sanitari de la presó n'ha ordenat el trasllat a l'hospital amb respiració assistida.

A causa dels seus problemes de salut, de moment no tornarà al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires i el mantindran en aquest espai hospitalari destinat a presos. 

Millet va ingressar a Brians 1 el 5 de febrer per complir la pena de nou anys i vuit mesos de presó que se li va imposar per espoliar el Palau de la Música. L'endemà va ser traslladat a Brians 2, juntament amb Jordi Montull, la seva mà dreta quan dirigia la institució musical.

L'ingrés hospitalari de Millet es produeix l'endemà que l'Audiència de Barcelona estimés els recursos presentats per ell i per Montull i fixés fiances de 400.000 i 100.000 euros respectivament per poder sortir de presó.

ARXIVAT A:
Cas Palau
Anar al contingut