Marco Antonio Tejeiro (esquerra) i Miguel Tejeiro (centre)
Marco Antonio Tejeiro (esquerra) i Miguel Tejeiro (centre)
Palma

Miguel Tejeiro, assessor fiscal, exsecretari de l'Institut Nóos i cunyat de Diego Torres

Actualitzat

El secretari de l'Institut Nóos, Miguel Tejeiro, ha quedat absolt, finalment, del "cas Nóos" per l'Audiència de Palma després que Manos Limpias, que exerceix l'acusació popular, li ha retirat els càrrecs per "motius d'estratègia processal", que ja detallaran al llarg del procés.

Tejeiro estava acusat pels delictes de tràfic d'influències, prevaricació, falsedat, frau, estafa i blanqueig de capitals. La fiança per al cunyat de Diego Torres pujava a 9.635.669 euros.

La Fiscalia ja no l'acusava, però Manos Limpias ha mantingut fins el segon dia de judici la seva demanda de deu anys de presó i 970.666 euros de multa per diversos delictes. Pel delicte continuat de malversació amb un delicte de tràfic d'influències, amb delictes continuats de prevaricació i falsedat en documents públic i mercantil, quatre anys de presó; per frau a l'administració, dos anys; per estafa en concurs amb falsedat continuada de document mercantil, dos anys de presó, i per blanqueig de capitals, dos anys més de presó.

 

Anar al contingut