El moment en què un patinet elèctric es va incendiar a l'interior d'un vagó de Ferrocarrils a Sant Boi de Llobregat

L'explosió d'un patinet elèctric dins un vagó de FGC, determinant per decidir prohibir-los

Arran d'aquest cas, l'ATM insta els operadors del transport públic a prohibir l'accés dels patinets elèctrics durant sis mesos

RedaccióActualitzat

17 de novembre, una explosió interromp el trajecte d'un tren Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sant Boi de Llobregat. Els passatgers corren dins el vagó afectat, fugint de les flames que ha provocat l'incendi d'un patinet elèctric, amb el resultat de tres ferits lleus.

Aquestes són les imatges del moment de l'explosió:

El foc es va declarar cap a les 21.46 i va obligar a aturar la circulació del tren, evacuar els passatgers i retirar el comboi de les vies. Els Bombers, que alerten que cada vegada hi ha més incendis de patinets en habitatges, van mobilitzar sis dotacions.
 

Patinets prohibits sis mesos

Arran d'aquest cas, per reforçar la seguretat, l'ATM ha aprovat aquest dilluns una nova normativa que permetrà prohibir de manera temporal l'accés dels patinets elèctrics al metro, Rodalies, tramvies, autobusos i Ferrocarrils de la Generalitat.

També s'ha constituït un grup de treball format per Protecció Civil i Bombers que estudiarà si la mesura temporal de prohibició dels patinets, que per ara serà de sis mesos, ha de ser o no definitiva. 

També avui, l'ATM ha aprovat les tarifes del transport públic per a l'any que ve, a l'espera de si es mantenen les bonificacions estatals.

ARXIVAT A:
Transport públicMobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut