Madrid

L'eliminació de Madrid 2020 cau com una galleda d'aigua freda a la ciutat

L'eliminació de Madrid 2020 ha caigut com una galleda d'aigua freda a la ciutat.

RedaccióActualitzat
Galleda d'aigua freda. Ningú s'esperava que la candidatura de Madrid als Jocs Olímpics de 202 caigués com a la primera. I molt menys a Madrid, on una multitud s'havia concentrat a la Puerta de Alcalá per seguir en directe la votació.
 
La decisió anunciada a Buenos Aires ha deixat gelada la plaça de la Independència. Moltes persones no han pogut contenir les llàgrimes i la tristesa després de la tercera derrota consecutiva de la seva ciutat.
 
Els milers de madrilenys que es congregaven aquesta tarda a la Puerta de Alcalá i els seus voltants s'han quedat estàtics a l'escoltar com Jacques Rogge, president del COI, llegia el resultat de la votació que eliminava a la primera Madrid de la cursa olímpica.
 
El silenci ha estat la nota predominant a la plaça de la Independència en saber-se que Madrid ha estat relegada de la cursa olímpica, per tercera vegada consecutiva i de forma sorprenent, ja que els pronòstics apuntaven que la capital d'Espanya arribaria a la votació final.

En pocs segons, la multitud ha començat a desallotjar els voltants de la Puerta de Alcalá en un silenci gairebé sepulcral.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut