Copa Amèrica

L'Argentina, sense Saviola, guanya el Perú (1-0) i passa a semifinals

Sense Saviola, l'Argentina s'ha classificat aquesta matinada per a les semifinals de la Copa Amèrica en desfer-se de la selecció amfitriona, el Perú, per 1-0, amb gol de Tévez. El combinat entrenat per Marcelo Bielsa es jugarà el pas a la final contra l'actual campiona de la Copa Amèrica, Colòmbia, que ha derrotat Costa Rica per 2-0.

Per segon partit consecutiu, Javier Saviola s'ha quedat sense jugar ni un sol minut per decisió de Marcelo Bielsa. L'Argentina s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Amèrica després de vèncer l'amfitriona, el Perú, amb un solitari gol de falta de Tévez, que tot just feia tres minuts que havia entrat al camp per substituir Andrés d'Alessandro. El porter peruà Ibáñez no ha pogut fer res davant l'efecte que ha donat a la pilota el jugador de Boca Júniors. També de falta hauria pogut marcar Nolberto Solano, però el seu xut s'ha estavellat al travesser. Tot i les baixes d'homes tan importants com Claudio Pizarro o Jefferson Farfán, el Perú ha tingut més ocasions per marcar davant d'una Argentina que s'ha limitat a conservar el resultat, especialment quan, després d'una entrada a Jorge Soto, s'ha quedat amb un jugador menys per expulsió del seu capità, el central del València Roberto Fabián Ayala. L'Argentina es jugarà el pas a la final contra l'actual campiona de la Copa Amèrica, Colòmbia, que a Trujillo ha derrotat la sorprenent Costa Rica per 2-0. Els colombians han marcat els dos gols en la primera part. El primer, fet per Abel Aguilar en acabar una bona jugada col·lectiva, i el segon l'ha aconseguit Tressor Moreno, des del punt de penal, quan ja es jugava el temps afegit del primer període.