La versió en cinema real d'"El rei lleó": el naixement del nou Simba fa la volta al món

Els clàssics de Disney passen de l'animació al cinema d'acció real

RedaccióActualitzat

Surt el sol a la sabana africana... Així són les primeres imatges, ben boniques, del tràiler que s'ha fet públic aquest divendres del "remake" en cinema real d'"El rei lleó".

El naixement de Simba, amb la música d'"El cicle de la vida" de fons, és la carta de presentació de la pel·lícula dirigida per Jon Favreau, qui també va dirigir "El llibre de la selva" en acció real.

 

Les xarxes s'han fet un gran ressò del nou tràiler. Els usuaris veuen amb bons ulls la presentació de les noves imatges, però troben a faltar la veu de Constantino Romero, que doblava el personatge de Mufasa. De fet, els hashtags #Mufasa, #ConstantinoRomero i #ElReyLeón han sigut tendència tot el matí. De fet, alguns usuaris han fet un muntatge de les imatges amb la seva veu.

La història de Simba i el seu pare Mufasa, i de Sar, Nala, Timón i Pumba es podrà veure en cinema real a partir del 19 de juliol del 2019.

En la versió original, Donald Glover serà la veu de Simba; Beyoncé, de Nala; Chiwetel Ejiofor, de Scar; James Earl Jones serà la veu de Mufasa; Billy Eichner, de Timón, i Seth Rogen de Pumba.

Disney "live action"

"El rei lleó" s'uneix a la llista de les versions animades de Disney que passen a la gran pantalla amb acció real. Fa pocs dies es va presentar la nova versió de "Dumbo", que dirigeix Tim Burton i que podrem veure a partir del 29 de març de l'any que ve.

Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito i Eva Green acompanyen el petit elefant de grans orelles en la seva emotiva aventura.

 

A aquestes dues estrenes dels clàssics de Disney en versió real, s'hi sumen "Aladí", dirigida per Guy Ritchie (24 de maig del 2019)

 

I "Mulan" ( 27 de març del 2020), que interpretarà l'actriu xinesa Liu Yifei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Production has begun on live-action @Mulan! #Mulan

A post shared by Disney (@disney) on

 

"La sireneta", "Pinotxo", "Campanilla" i "Pocahontas" també són a la llista de "remakes" que podrem veure en un futur, però encara sense dates d'estrena. Dels pocs detalls que se'n coneixen, s'ha publicat que l'actriu Reese Witherspoon podria interpretar Campanilla.

Altres "remakes"

L'any 2016, Jon Favreau ja va dirigir la versió real d'"El llibre de la selva" i va aconseguir l'Oscar als millors efectes visuals.

 

"La bella i la bèstia", interpretada per Emma Watson, es va estrenar al març del 2017, i va aconseguir una recaptació de 1.260.998.471 de dòlars a tot el món; va passar a ser la segona pel·lícula amb més recaptació de l'any.

Kenneth Branagh va dirigir la versió real de "La Ventafocs", interpretada per Lily James i amb Cate Blanchet com a Lady Tremaine, la madrastra.

O la versió dels "101 dàlmates", amb Glenn Close interpretant una malvada Cruella de Vil. El personatge de Cruella tindrà nova versió amb Emma Stone, guanyadora d'un Oscar per "La La Land", i podria explicar la història d'una de les icòniques dolentes de Disney.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut