L'equip de "La trinchera infinita" amb el Premi Forqué a la millor pel·lícula (EFE/David Fernández)
L'equip de "La trinchera infinita" amb el Premi Forqué a la millor pel·lícula (EFE/David Fernández)

"La trinchera infinita" s'imposa a "Dolor y gloria" als Premis Forqué

Dues setmanes abans dels Goya, els productors de cine han lliurat els Premis Forqué

RedaccióActualitzat

"La trinchera infinita" guanya el Premi Forqué com a millor pel·lícula del 2019. "Dolor y gloria", de Pedro Almodóvar, la gran favorita, s'ha hagut de conformar amb el guardó al millor actor, per a Antonio Banderas.

Els directors bascos Goenaga, Garaño i Arregi firmen "La trinchera infinita", que ja va ser molt premiada al Festival de Sant Sebastià i que explica la història d'un home que va passar més de trenta anys amagat de la dictadura franquista. La pel·lícula, que també s'ha imposat a "Mientras dure la guerra", d'Amenábar, queda així molt ben situada de cara als Goya.

 

 

Agustín Almodóvar va recollir el guardó a millor actor, que es va concedir a Antonio Banderas, per "Dolor y gloria". I Marta Nieto va ser premiada com a millor actriu per "Madre", de Rodrigo Sorogoyen.

"Mientras dure la guerra", d'Alejandro Amenábar, ha sortit amb les mans buides.

 

També s'ha premiat el documental "Ara Malikian: una vida entre las cuerdas"; el curtmetratge "El nadador", del malagueny Pablo Barce, i "Diecisiete", de Daniel Sánchez Arévalo.

Aquests premis, lliurats pels productors del sector, obren la temporada de guardons del cinema espanyol i arriben dues setmanes abans dels Goya.

ARXIVAT A:
Cinema
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut