L'actor Eduard Farelo i la cantant Bad Gyal, pare i filla, a l'anunci dels Gaudí

El poder del cinema, però també de l'empoderament femení, entre els temes de l'espot

RedaccióActualitzat

L'Acadèmia de Cinema Català  ha estrenat l'espot que anuncia la pròxima gala dels Premis Gaudí, protagonitzat per l'actor Eduard Farelo i la cantant Bad Gyal, pare i filla a la realitat i ara també a la ficció. El lema de la campanya és el verb "gaudir".

Quan falten només 10 dies per a la cerimònia, que TV3 emetrà en directe, l'anunci parla del poder del cinema, però també de l'empoderament femení.

 

 

 

L'espot, rodat a la Casa Coderch de Sant Feliu de Codines, l'ha dirigit Marçal Forés, autor de films com "Animals" o "Amor eterno", que juga amb els gèneres cinematogràfics per fer un homenatge al cinema compartit, entès com una eina de transformació i cohesió social.

"És una peça sobre amor, heartbreak i cinema, una història íntima entre pare i filla en un dia d'aquells en què no passa res, i en què anar al cinema és quasi una salvació per sobreviure a l'absurd", assegura Forés.

 

Pots veure aquí l'anunci sencer.

Una de les pel·lícules més nominades en aquesta dotzena edició dels premis del cine català és "La hija de un ladrón", protagonitzada precisament per uns altres pare i filla, en aquest cas dos actors: Eduard Fernández i Greta Fernández.

Jordi Prat i Coll: "Fer curta la gala dels Gaudí és impossible, però creiem que serà molt diferent"

La gala dels Gaudí la presentarà l'actriu i cantant Anna Moliner, sota la direcció de Jordi Prat i Coll. El periodista de Catalunya Ràdio Marc Garriga ha parlat amb tots dos per mirar d'esbrinar alguns dels secrets de com serà aquest any.

 

ARXIVAT A:
Premis GaudíCinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut