Barcelona

La queixa del lector

Vols denunciar algun fet que ocorre al teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai, envia'ns les teves queixes a elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
En David Varanda, veí de la zona de la Pineda de Gavà Mar, s'ha posat en contacte amb nosaltres en nom de les 300 famílies que hi viuen. Ens explica que tot i que els veïns d'aquesta zona paguen impostos com els altres, no reben els serveis mínims imprescindibles que hauria de garantir l'Ajuntament. El senyor Varanda ens va assegurar que fa més de 25 anys que es troben en aquesta situació sense obtenir cap millora a la Pineda.

Aquesta és la queixa que ens ha fet arribar:

"D'acord amb tot el veïnat de la zona de la Pineda a Gavà Mar, volem denunciar, demanar i exigir tant al Sr. alcalde de la nostra ciutat, als responsables de la seguretat ciudatana, als responsables de medi ambient i habitatge de la Generalitat de Catalunya, que necessitem de forma molt urgent tenir la zona on vivim il·luminada i asfaltada, així com plataformes per al reciclatge d'escombreries i els corresponents contenidors a la cruïlla dels carrers Llebeig i camí del Pinar.

Considerem que hem de tenir els mateixos recursos i drets que la resta de ciutadans ja que també estem contribuint amb els impostos i des de fa molt de temps no rebem cap tipus d'atenció de cap administració.

Ens manquen serveis imprescindibles: us convidem a comprovar-ho i "veure" que estem completament a les fosques, els nens no poden arribar a casa des del col·legi sense el perill que comporta la foscor absoluta. La manca d'enllumenat està provocant un augment dels robatoris, de la prostitució, del moviment okupa, etc.

També patim el lamentable estat del camí de sortida cap a Barcelona amb forats per tot arreu; fem malbé els nostres vehicles i la situació empitjora quan plou, el camí es converteix en un camp de fang més semblant a una piscina que a una sortida cap a Barcelona.

Periòdicament i amb certa ironia rebem la revista del Bruguès amb informació sobre les constants millores als diferents barris de la ciutat de Gavà. En el nostre cas no demanem una millora, sinó l'equipament bàsic d'una zona que contribueix com la resta.

Preguem que prenguin les mesures adequades amb caràcter d'urgència per salvaguardar i protegir la seguretat i qualitat de vida del veïnat de la Pineda de Gavà Mar.

Veïns de la Pineda de Gavà Mar."

Tens alguna denúncia semblant i vols que se'n faci ressò? Registra't a El meu 3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a elmeu3cat24@tv3.cat.

Anar al contingut