Els trens de rodalies, molt més plens durant el serveis mínims (ACN)
Els trens de rodalies, molt més plens durant el serveis mínims (ACN)

La vaga de Renfe transcorre sense incidències

La companyia ha xifrat en un 2% el seguiment de les dues franges d'aturades

Actualitzat

Normalitat, la segona de les quatre jornades d'aturades parcials a Renfe d'aquest estiu, convocades pel sindicat CGT. Això ha obligat la companyia a cancel·lar 325 trens, entre l'AVE, llarga i mitjana distància i mercaderies.

S'han fet dues aturades de quatre hores cadascuna: entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda i de les 8 del vespre a les 12 de la nit.

Segons Renfe, l'aturada ha tingut un seguiment del 2% al conjunt d'Espanya, a la franja horària del vespre, segons fonts de l'empresa. A la tarda el seguiment de la vaga ha estat del 2,2%, segons la companyia i el sindicat convocant, CGT.

En aquestes franges, Rodalies ha funcionat al 40%, però durant la resta del dia el servei és l'habitual. A la llarga distància i als AVEs, la xifra és superior, d'un 78%. En el cas dels Avant, el servei ha estat del 65%.

La primera aturada s'ha fet sense incidències, però els usuaris han hagut de viatjar amb el vagons plens a vessar i a les andanes també hi havia més passatgers del que és habitual.

Durant l'aturada del vespre també ha predominat la normalitat i no hi ha hagut incidències.

Els serveis mínims també s'aplicaran el divendres 30 d'agost i el diumenge 1 de setembre, dies en què la CGT també ha convocat vaga.

Els usuaris de Rodalies poden consultar els serveis mínims a la pàgina web de Renfe, a l'aplicació mòbil Rodalies de Catalunya i Renfe Rodalia, i al telèfon 900 41 00 41.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut