Manifestació a favor de la Policia, a Pineda
Manifestació a favor de la Policia, a Pineda
Pineda

Grups a favor i en contra de la Policia es manifesten a Pineda de Mar

Albiol dona suport als agents a l'hotel on s'allotgen i els ha dit que no marxaran

RedaccióActualitzat

Diversos centenars de persones s'han concentrat davant l'hotel Montalbo de Pineda de Mar, uns a favor i altres en contra de la presència de la Policia Nacional en aquesta localitat de la costa catalana, separats per un cordó de seguretat dels Mossos d'Esquadra.

En un extrem del carrer, a la zona més pròxima al mar, hi havia un grup de persones partidàries de la independència de Catalunya que corejaven insults contra la Policia i lemes com "Els carrers seran sempre nostres" o "Fora les forces d'ocupació".

A l'altre extrem hi havia un altre grup de partidaris de la Policia Nacional que portaven banderes espanyoles i animaven als membres d'aquest cos proclamant: "No esteu sols".

Mentrestant, la majoria dels llums de les habitacions de l'hotel Montalbo de Pineda que donen al carrer estan apagats, sense que se sàpiga amb exactitud el nombre de policies que segueixen al seu interior, ja que, a mitja tarda, dues furgonetes han abandonat el lloc.

Aquesta situació de tensió s'ha mantingut durant tot el dia a les portes de l'hotel sense que, de moment, hi hagi hagut incidents.

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha anat a Pineda de Mar per donar suport als agents. Aquesta passada matinada hi ha hagut una concentració davant de l'hotel on s'allotgen per protestar contra la repressió policial de l'1-O.

Al mig del carrer i davant del agents de la policia espanyola, Albiol els ha garantit que no se n'aniran.

"Perquè, si marxeu vosaltres, se'n va la dignitat d'aquest país"

 

 

 

Anar al contingut