Evacuada la Torre Eiffel després que un home s'hi ha enfilat (Reuters)
Evacuada la Torre Eiffel després que un home s'hi ha enfilat (Reuters)
París

Evacuada la Torre Eiffel després que un home s'hi hagi enfilat

L'individu, d'uns 40 anys, ha estat detingut després d'haver passat sis hores penjat al monument

RedaccióActualitzat

La Torre Eiffel ha estat evacuada i ha quedat tancada al públic durant tota la tarda d'aquest dilluns després que un home ha començat a escalar-la. L'individu ha començat a enfilar-s'hi des de la segona planta, sense arnès ni cap tipus de dispositiu de seguretat, i hauria aconseguit arribar fins a una altura d'uns 300 metres.

L'home ha pujat del segon al tercer pis i s'ha estat penjat a l'exterior del monument. Segons algunes informacions, amenaçava de suïcidar-se. Al cap d'unes hores, a quarts de deu del vespre, la policia ha aconseguit que l'home baixés del monument i l'ha detingut

Un portaveu de la Societat d'Explotació de la Torre Eiffel (SETE) ha explicat que els fets els han obligat a tancar temporalment el símbol de París i a fer-ne sortir els turistes que la visitaven en aquell moment. Aquesta és una mesura que forma part del procediment habitual de seguretat.

 


Els bombers i la policia s'han desplaçat fins al monument i han tallat el trànsit dels voltants per facilitar la intervenció.

La policia ha parlat amb l'home, però no se sap quines són les causes que l'han motivat a fer aquesta acció.
 

Els bombers intenten rescatar l'home que ha escalat la Torre Eiffel, a París (Reuters)


Les dues primeres plantes de la Torre Eiffel es poden pujar en ascensor o per les escales. Per pujar més amunt, cal agafar l'ascensor.

ARXIVAT A:
França
Anar al contingut