Joan Llaonart, presentador de l'"InfoK" per un dia
Joan Llaonart, presentador de l'"InfoK" per un dia
Sant Joan Despí

En Joan, un nen amb síndrome de Down, presenta l'"InfoK"

L'informatiu del Super3 celebra el Dia Mundial de la Síndrome de Down

Actualitzat

Es diu Joan, té 9 anys, viu a Sabadell i aquest dimecres ha fet de presentador de l'"InfoK", el programa de notícies del Super3.

En Joan Llaonart ha substituït la presentadora habitual del programa, la Laia Servera, per un dia. Ho ha fet el Dia Mundial de la Síndrome de Down perquè ell té aquest trastorn genètic.

D'aquesta manera, l'equip del programa ha volgut demostrar al públic que les persones amb síndrome de Down són capaces de fer qualsevol cosa.

 

L'"InfoK" d'aquest dimecres s'ha fet amb l'estructura habitual del programa i en Joan introduïa cada tema des del plató.

 

Aquesta setmana, un vídeo protagonitzat per cinquanta mares amb fills amb síndrome de Down i els seus fills fent un karaoke dins del cotxe s'ha fet viral. L'objectiu era concienciar tothom sobre la síndrome de Down amb el lema "Wouldn't change a thing" ("No canviaríem res").

Amb el mateix objectiu, la Chloe, una escocesa de 5 anys amb síndrome de Down, ha fet una crida a tothom a posar-se "mitjons desaparellats" per celebrar aquest dia mundial.

L'any passat la Melanie, una jove francesa també amb síndrome de Down, va presentar el temps a la televisió pública de França.
 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Síndrome de Down
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut