La Chloe en el vídeo viral penjat per la seva mare a Facebook

La Chloe crida a portar "mitjons desaparellats" pel Dia de la Síndrome de Down

La mare de la nena ha penjat un vídeo a Facebook que ja porta més de 21 milions i mig de visualitzacions en poc més d'una setmana

RedaccióActualitzat

Té 5 anys, es diu Chloe, viu a Escòcia i fa una crida a tothom a posar-se "mitjons desaparellats" per celebrar el Dia Mundial de la Síndrome de Down, aquest dimecres.

La Chloe ho demana en un vídeo penjat a Facebook per la seva mare amb la intenció de canviar la percepció de la gent: "És com qualsevol altra nena de cinc anys i se'm trenca el cor quan veig que la gent la mira i assumeix que no és intel·ligent i no és capaç."

Notícia relacionada: Fan fora una dona amb síndrome de Down per "donar mala imatge" en un acte comercial

 

 

La crida de la Chloe s'ha fet viral a internet i amb poc més d'una setmana ja acumula més de 21 milions i mig de visualitzacions. La mare, Jade Lennon, ha agraït la resposta i ha omplert el seu mur dels "mitjons desaparellats" que la gent li ha fet arribar.

 

 

Un dels missatges que destaca Lennon és el rebut per una mare americana a qui li han comunicat que espera un fill amb síndrome de Down, i que després de veure el vídeo ha decidit tirar endavant el seu embaràs. 

 

La mare de la Chloe assegura que la seva lluita val la pena per missatges com aquest i ha demanat a tothom que comparteixi el vídeo perquè "cada petit gest ajuda a conscienciar".

 

Notícia relacionada: La reivindicació de 50 mares amb els seus fills amb síndrome de Down que s'ha fet viral

ARXIVAT A:
InternetXarxes socials FacebookSíndrome de Down
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut