Els "Tres estudis de Lucien Freud" de Francis Bacon.
Els "Tres estudis de Lucien Freud" de Francis Bacon. (Foto: Reuters)
Estats Units

Els "Tres estudis de Lucien Freud" de Bacon es venen per 142,4 milions de dòlars, el preu més alt pagat mai en una subhasta

El tríptic del pintor britànic Francis Bacon s'ha subhastat a Christie's de Nova York per 142,4 milions de dòlars, uns 106 milions d'euros, i s'ha convertit així en el quadre més car que s'ha venut mai en una subhasta. Els tres quadres estan dedicats, precisament, al pintor Lucien Freud, gran amic de Bacon.

RedaccióActualitzat

El tríptic del pintor britànic Francis Bacon "Tres estudis de Lucien Freud" s'ha subhastat a Christie's de Nova York per 142,4 milions de dòlars, uns 106 milions d'euros, i s'ha convertit així en el quadre més car que s'ha venut mai en una subhasta. Els tres quadres estan dedicats, precisament, al pintor Lucien Freud, gran amic de Bacon.

Fins ara, l'obra més cara venuda en una subhasta era "El crit", de Munch, que s'havia venut per gairebé 120 milions de dòlars.

Els últims anys, el quadre de Francis Bacon havia estat propietat de diverses mans, com ara galeries d'art i col·leccionistes.

Anar al contingut