Madrid

Els Rolling Stones ajornen els concerts de Barcelona i Madrid fins al 2007

Els concerts dels Rolling Stones de Barcelona i Madrid han estat ajornats fins a l'any 2007. Els organitzadors han explicat que a tots aquells que tinguin les entrades per a les dates anul·lades se'ls tornarà l'import als punts de venda on les van adquirir. Els membres de la banda van haver d'anul·lar aquests concerts i suspendre momenàniament la gira europea després de l'accident que va tenir Keith Richards en caure d'una palmera, que el va obligar a passar per quiròfan. Tot i que ara Richards ja està " recuperat totalment", aquests concerts no s'han pogut programar fins al 2007.

Actualitzat
Els Rolling Stones començaran la seva gira europea el mes de juliol, però el dia del concert a Barcelona s'ha ajornat "sine die" fins al 2007, així com també el de Madrid.

Després de la recuperació del guitarrista Keith Richards, que va tenir un accident a les illes Fidji, el grup britànic ha anunciat les dates d'algunes de les actuacions ajornades.

Els Rolling començaran la gira l'11 de juliol a Milà. També s'han confirmat els concerts del mes d'agost: el 20 i 22 a Londres, el 25 a Glasgow, el 27 a Sheffield i el 29 a Gal·les. S'han cancelat les actuacions de Nuremberg i Leipzig, a Alemanya, i falta anunciar les dates d'alguns concerts, entre els quals el de Barcelona.
Anar al contingut