Barcelona

Els policies acusats pel "cas Saratoga" podrien haver extorsionat 20 prostíbuls

Fins a una vintena de prostíbuls de Barcelona haurien estat víctimes d'extorsió per part de policies nacionals corruptes i advocats vinculats a la trama dels clubs Saratoga i Riviera de Castelldefels, segons han explicat a Catalunya Ràdio fonts properes a la investigació. El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha deixat clar que serà "implacable" en els casos de corrupció que investiga un jutjat de Barcelona pels quals ara mateix hi ha imputats vuit policies nacionals -alguns d'alt rang dins del cos-, diversos advocats, funcionaris municipals i els propietaris dels dos clubs tancats. Els interrogatoris es reprendran després de Setmana Santa.

Actualitzat
La trama de corrupció que s'amagava al darrere dels prostíbuls Riviera i Saratoga de Castelledefels pren unes dimensions més considerables a mesura que s'investiga el cas. I és que els detinguts, entre els quals hi ha alts càrrecs de la Policia Nacional, els propietaris dels clubs intervinguts, advocats i fins i tot funcionaris de l'Ajuntament de Barcelona, podrien estar implicats en més delictes.

Segons informa Catalunya Ràdio, els policies nacionals i els advocats vinculats al "cas Saratoga" haurien extorsionat fins a una vintena de prostíbuls de Barcelona. Fonts pròximes a la investigació han explicat que alguns dels locals de cites ja haurien denunciat els fets, mentre que altres ho podrien fer en els pròxims dies. Les suposades extorsions haurien tingut lloc entre el 2000 i el 2004.

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha comentat durant la seva visita a Barcelona que serà "implacable" amb els casos de corrupció policial com el que investiga el jutjat d'instrucció número 33. Està previst que després de Setmana Santa es reprenguin els interrogatoris.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut