Castelldefels

Els Mossos d'Esquadra tanquen els prostíbuls Riviera i Saratoga de Castelldefels per ordre judicial

Els Mossos d'Esquadra han entrat aquesta matinada als dos macroprostíbuls de l'autovia de Castelldefels, el Riviera i el Saratoga, per executar una ordre del jutjat de Gavà que n'ordenava el tancament cautelar. Els agents han identificat i interrogat desenes de dones, clients i treballadors que eren als dos locals en en el moment d'irrompre-hi.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han tancat cautelarment la matinada d'aquest dissabte els macroprostíbuls Riviera i Saratoga de l'autovia de Castelldefels, al Baix Llobregat. Els agents han executat una ordre del jutjat de Gavà, que instrueix el cas, que ara mateix està sota secret de sumari.

Segons avançava la Cadena SER, la policia hauria recollit indicis sobre les pràctiques de prostitució il·legal en aquests locals i sobre presumptes delictes de tràfic i contra els drets dels treballadors, en una investigació judicial de més d'un any.

Aquesta és la primera vegada que un jutge ordena el tancament cautelar dels dos populars locals, tot i que en els últims anys s'havien fet diverses operacions policials que havien acabat amb la detenció de prostitutes d'origen estranger en situació irregular.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut