El Winterthur Barça apallissa el Caja San Fernando al Palau amb un contundent 83-62

El Winterthur Barça ha apallissat el Caja San Fernando al Palau per un contundent 83-62 i es referma una jornada més en el liderat de l'ACB. Els d'Ivanovic no han tingut rival a la pista, ja que han arribat a guanyar de 26 punts en el tercer quart. Kakiouzis i Marconato, amb 15 punts cadascun, han estat els màxims anotadors blaugrana. El partit ha suposat el debut de Vujanic al Barça, fins ara lesionat, que ha anotat un triple. En l'escalfament previ al partit, Navarro i Fucka s'han lesionat i han hagut de veure el matx des de la grada.

Els blaugrana han estat molt superiors davant un Caja San Fernando que ha sumat la sisena derrota de la temporada. El conjunt entrenat per l'extècnic del Barça Manel Comas ha pogut mantenir certa igualtat en el primer quart de partit i han tancat els primers 10 minuts de partit amb un 19-15, tot i que en el segon quart s'ha posat de manifestat les debilitats de la defensa dels visitants. Al començament del segon quart, el Barça ha aconseguit un parcial d'11-2 que li ha permès trencar el partit i incrementar el seu avantatge en el marcador a mesura que han anat passant els minuts. En aquest període, ha destacat l'actuació de Roger Grimau, amb 7 punts, en un partit molt fluid per part de tots dos equips. El Caja San Fernando ha arribat a perdre de 14 punts, però això no ha estat res, veient el desenvolupant de la segona meitat. En la represa del partit, el Caja San Fernando ha continuat anant a la baixa; prova d'això és que el seu jugador referent, Lou Rou, no ha estat gens afortunat, ja que a part de fer només 9 punts, ha perdut moltíssimes pilotes. En el tercer quart, els visitants han jugat perduts ofensivament pel parquet del Palau. Per contra, l'agressivitat ofensiva dels blaugrana s'ha traduït en un màxim avantatge en el partit de 26 punts a favor dels blaugrana (63-37). En el darrer quart de partit, Vujanic, que debutava amb la samarreta del Barça, ha aconseguit els seus primers punts amb l'equip amb un triple. Recordem que Vujanic va ser fitxat al setembre, però una lesió l'ha mantingut apartat de les pistes. El Barça ha continuat molt bé en defensa i en atac, i s'ha adjudicat la vuitena victòria de la temporada, que el referma en el liderat de l'ACB, per 83-62. Kakiouzis i Marconato, amb 15 punts cadascun, han estat els màxims anotadors blaugrana, però també destaquen els 12 punts de Marconato i Roger Grimau i els 10 de De la Fuente. Pel Caja San Fernando, Bramlett ha estat el màxim anotador amb 13 punts. En aquest partit no han pogut participar dos dels jugadors convocats per Ivanovic: Navarro i Fucka, ja que s'han lesionat en la ronda d'escalfament prèvia el partit. Navarro, amb tendinitis, i Fucka, amb problemes a l'esquena, han hagut de veure el partit des de la grada.