Els parcs d'atraccions no poden obrir fins el 31 d'octubre (Port Aventura)

El tancament de Port Aventura per Halloween preocupa els hotelers de la Costa Daurada

El parc de Vila-seca ha ofert canviar les dates de la reserva o cancel·lar-la després de les restriccions dictades pel govern per frenar els contagis de Covid

Actualitzat

La temporada de Halloween a Port Aventura dura normalment un parell de mesos, des de mitjans de setembre fins a mitjans de novembre, i animen també el sector hoteler. En plena campanya, ara s'han trobat que el parc ha hagut de tancar dues setmanes, per les últimes mesures de la Generalitat per prevenir els contagis de Covid.

Anirà molt just poder obrir el cap de setmana de Hallowen, tot i que des del parc s'han mostrat confiats que serà possible. Si no s'allarga més enllà, per la situació epidemiològica, Port Aventura tornarà a obrir el 31 d'octubre. Els hotels obririen la nit del 30.

 

La direcció ha ofert la possibilitat de canviar les dates a les persones que tenien una reserva feta o bé demanar-ne la cancel·lació.

 

 

Els hotelers de la zona no són tan optimismes, davant d'un final de temporada que descriuen com "el pitjor que podien imaginar".

 

Xavier Guardià, portaveu de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, creu que és "una barbaritat el tancament en un moment com el de Halloween".

"Venia gent de tot Espanya i també allargaven fins al Nadal, que torna a ser una temporada bona a Port Aventura. Veurem com acaba, perquè ara són 15 dies, però ja veurem si s'allarga."

 

En un any sense turisme estranger, els visitants més propers són encara més importants, com assenyalen els hotelers de la Costa Daurada.

Anar al contingut