El rei emèrit hauria estat ingressat per Covid a Abu Dhabi, però la Casa delRrei ho nega
El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu (Reuters/François Lenoir)

Joan Carles I hauria estat ingressat per Covid a Abu Dhabi però la casa reial ho nega

La notícia, avançada en exclusiva pel diari ARA, diu que el rei va entrar-hi la setmana passada, sense especificar el seu estat actual de salut

Actualitzat

El rei emèrit l'haurien ingressat per Covid-19 en una clínica a Abu Dhabi, segons publica el diari Ara. La Zarzuela desmenteix que estigui ingressat, però no diu res sobre si Joan Carles I ha contret la Covid-19.

El diari assegura que el monarca, establert als Emirats Àrabs des de l'agost passat, estaria ingressat des de la setmana passada en una clínica privada tot i que, segons fonts del diari, no se sap quin és el seu estat de salut.

 

Fonts properes a la Casa del Rei descarten que Joan Carles I torni a l'Estat per per passar el Nadal amb la família, al·legant la situació de la pandèmia a Espanya i per la seva condició de risc, als seus 82 anys.

Recordem que la Fiscalia l'investiga per l'ús de targetes de crèdit amb diners d'un empresari mexicà, tot i que el monarca va pagar gairebé 700.000 euros a Hisenda per regularitzar la seva situació.

 

La Fiscalia investiga si aquesta regularització davant l'Agència Tributària va ser espontània, veraç i completa. S'ha d'aclarir si algú el va avisar abans, és a dir, si el rei va fer la transferència dels 700.000 euros abans que li comuniquessin que s'obria una investigació. Si ho va fer després d'una notificació oficial, la regularització no seria vàlida.

ARXIVAT A:
BorbonsCasa Reial espanyola MonarquiaCovid-19
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut