La princesa i la infanta en la postal de Nadal de la casa reial (Casa del Rei)
La princesa i la infanta en la postal de Nadal de la casa reial (Casa del Rei)

Joan Carles I torna a aparèixer a les felicitacions de Nadal de la casa reial

El rei emèrit ha firmat la felicitació de Nadal de la família reial que cada any envien des del palau de La Zarzuela

RedaccióActualitzat

En petit, sense foto i en segona fila, però el rei emèrit encara apareix a les felicitacions de Nadal de la casa reial. Enguany la tradicional postal cedeix el protagonisme a les dues filles de Felip i Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia. La firma de Joan Carles I, però, apareix en una segona postal juntament amb la de la reina Sofia.

La princesa i la infanta ocupen la cara principal de la postal que cada any envien des del palau de La Zarzuela. Al darrere hi apareixen les seves signatures i les dels seus pares amb una inscripció en castellà i anglès que diu: "Que aquest Nadal ens porti un Any Nou 2021 especialment ple d'esperança.".

 

Però hi ha una segona postal, amb un motiu religiós: el retaule de Nadal de Juan Correa de Vivar. En aquesta apareixen de costat les firmes dels reis Joan Carles i Sofia desitjant unes bones festes i un bon any.

Les postals es poden veure a la web de la Casa del Rei.

El rei emèrit està instal·lat des de fa quatre mesos a l'Aràbia Saudita mentre augmenta la pressió al seu entorn per les suposades evasions fiscals.

ARXIVAT A:
MonarquiaBorbonsCasa Reial espanyola
Anar al contingut