Barcelona

El PPC justifica el vot de càstig per les "decisions impopulars" que han hagut de prendre

Montserrat diu que els mals resultats no han estat un vot de càstig per una mala gestió i que ara es veurà "què és Ciutadans"

RedaccióActualitzat

Si algun partit cau en la representació municipal a Catalunya després de les eleccions, és el Partit Popular. La vicesecretària d'Organització del PPC, Dolors Montserrat, ha dit en roda de premsa que els mals resultats no han estat un vot de càstig per una mala gestió, sinó per les mesures impopulars que ha hagut de prendre el govern de Mariano Rajoy.

"Nosaltres som gent que donem la cara i no fugim. Seria un error fer-ho ara", ha dit Montserrat, que ha lamentat que els votants no s'hagin pres aquestes eleccions com un "vot municipalista" sinó com un "vot de càstig cap a causes realment externes a cada un dels municipis, sobretot per aquestes decisions impopulars que ha hagut de prendre el president Rajoy i també sobre la corrupció política."

La popular ha dit també que "ara veurem què és Ciutadans. Crec sincerament que la gent que ha votat Ciutadans és un vot de càstig cap al PP, no és un vot a favor de Ciutadans. És un vot protesta cap al PP". En qualsevol cas, ha afegit: "Ara totes aquestes forces emergents hauran de demostrar, gestionar, definir-se i sabrem definitivament què porten els seus programes, cap a quines prioritats es decanten, que fins ara vivien en l'ambigüitat".

Montserrat també ha denunciat que hi havia molta gent que no sabia quin era el candidat de Ciutadans al seu municipi: "ningú ho sabia".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut