La Policia Municipal de Sabadell ha inspeccionat una nau abandonada al barri de Gràcia (ACN)
La Policia Municipal de Sabadell ha inspeccionat una nau abandonada al barri de Gràcia (ACN)

El jutge processa dos homes més per la violació múltiple en una nau a Sabadell

Els considera cooperadors necessaris de l'agressió sexual a una noia de 18 anys ocorreguda el febrer del 2019

Redacció/Agències

El titular del jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha incorporat dos homes a la causa de la violació múltiple d'una noia de 18 anys ocorreguda el febrer de l'any passat en una nau abandonada entre els barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell.

Considera que aquests dos homes, els últims detinguts per aquest cas, són cooperadors necessaris de l'agressió sexual, que haurien comès tres altres homes.

Tots dos eren al lloc dels fets quan aquests van passar la nit del 2 al 3 de febrer del 2019. La víctima hi va ser conduïda a la força per un dels agressors després d'assaltar-la quan sortia d'un bar del centre de Sabadell.

De fet, un dels dos homes ara imputats va ser identificat inicialment per la víctima com un dels agressors, però les anàlisis d'ADN no ho van corroborar.

El jutge els ha imposat una fiança de 30.000 euros, la retirada del passaport i l'obligatorietat de comparèixer cada divendres al jutjat.

Dels tres autors materials de la violació, dos estan identificats: un és a la presó i l'altre està fugit, aprofitant que en un primer moment va ser deixat en llibertat.

En total, a la causa, hi ha nou persones investigades. Els altres set processats ho són en qualitat de col·laboradors necessaris o encobridors de l'agressió.

El tercer violador, que seria la desena persona implicada en aquests fets, ara per ara no està processat ni se'n coneix el parador.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut