La nau on presumptament la noia va ser agredida sexualment
La nau on presumptament la noia va ser agredida sexualment
Sabadell

Sis detinguts per la presumpta agressió sexual múltiple de Sabadell

Una noia de 18 anys va denunciar, diumenge, que diversos homes van agredir-la sexualment en una nau abandonada de Can Feu

Actualitzat


Sis persones han estat detingudes a Sabadell en relació amb l'agressió sexual que ha denunciat una noia de 18 anys. Els fets haurien passat aquest diumenge a la matinada, en una nau abandonada del barri de Can Feu de la cocapital vallesana. Aquest dilluns, els detinguts podrien passar a declarar davant del jutge per una presumpta agressió sexual múltiple.

Tres estan detinguts per suposadament haver participat en l'agressió, i tres més per no haver fet res per impedir-la. 

La víctima, una noia de 18 anys que va poder fugir del lloc, va ser atesa a l'Hospital Parc Taulí i no es té notícia del seu estat de salut.

 

Comissaria de la policia local de Sabadell.

 

Nau ocupada

Els detinguts fa un any que malviuen en una nau abandonada del carrer dels Germans Farguell, en una zona de carrers foscos i solitaris del barri de Can Feu. Dies enrere, ja es va originar un incendi a l'interior perquè van intentar escalfar-se fent un foc.

En aquest lloc, la matinada de dissabte a diumenge, la noia va ser presumptament víctima d'una agressió sexual múltiple. Després hauria pogut sortir de la nau i demanar auxili a una parella que anava en un cotxe. La van dur a la Policia Municipal i la van atendre, mentre dotacions d'agents locals anaven al lloc dels suposats fets i detenien 6 persones. La nau ha quedat buida, tancada i precintada.

 

 

L'Ajuntament de Sabadell ha explicat que la policia local va ser la que va fer les detencions i després els sis homes van quedar a disposició dels Mossos d'Esquadra, que ara investiguen els fets. 

 

Zona conflictiva i insegura

La presidenta de l'Associació de Veïns de Can Feu, Carme Farràs, ha explicat que el lloc on haurien passat els fets és en una zona conflictiva de la ciutat. 

"Allí algú havia patit algun robatori, alguns cotxes oberts, amb els vidres trencats... Més o menys tothom sabia d'on venia això. Aquesta gent  anaven a la plaça Cambó, a la plaça que hi ha al mig del barri, i allí bevien molt, algún veí s'havia queixat que feien molt soroll, que increpaven a vegades la gent..."

 

Dana Carpio, una veïna, que treballa al barri denuncia l'inseguretat i que l'entitat bancària propietaria de la nau no s'en cuida.

"Aquesta és una zona que està molt sola per la nit, aquí no hi viu gent, tot són naus, i això (la nau) està contínuament obert i no saps, tens por.

És reponsabilitat de Solva que això estigui obert i això sigui un risc per les persones que estem aquí. Solvia hauria de vetllar perquè això estigués tancat."

 

La zona, de naus industrials, és molt insegura  sobretot durant la nit, segons els veïns.

 

L'Ajuntament de Sabadell ha ofert suport psicològic i legal a la noia i a la seva família.

Grups feministes han anunciat mobilitzacions en protesta per l'agressió a la ciutat

ARXIVAT A:
Agressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut