Barcelona

El govern es manté amb l'obligatorietat d'empadronar els immigrants, tot i l'informe jurídic

Tot i l'informe jurídic encarregat per l'Ajuntament de Vic que avala el model d'empadronament que proposa, el conseller d'Obres Públiques i Política Territorial, Joaquim Nadal, ha dit després del Consell de Govern de cada dimarts que l'executiu manté les recomanacions sobre l'obligatorietat d'empadronar els immigrants. Nadal ha subratllat que "hi ha una obligació estricta d'empadronar".

Actualitzat
El govern marca distàncies amb l'ajuntament de Vic. "Hi ha una obligació estricta d'empadronar". Ho ha subratllat el conseller d'Obres Públiques i Política Territorial, Joaquim Nadal, que ha fet de portaveu en la roda de premsa posterior al Consell de Govern.

Nadal ha recalcat que el govern manté les recomanacions sobre obligatorietat d'empadronar els immigrants, malgrat l'informe jurídic del bufet d'advocats Roca Junyent, que avala la legalitat de les intencions del consistori de Vic de negar l'empadronament als immigrants en situació irregular.

Com que la situació encara és molt confusa, Nadal ha dit que si hi ha algun dubte la resposta la tindrà el ministre de l'Interior, Aldredo Pérez Rubalcaba. En tot cas, Nadal ha demanat que no es faci demagògia amb la immigració i considera que cal conèixer els drets i deures de tothom i aplicar-los segons la llei vigent.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut