L'oferta pública aprovada és la major de la història, segons La Moncloa (Europa Press/Alberto Ortega)

El BOE publica l'oferta pública d'ocupació del 2021: consulta les places per sectors

Hi ha 30.455 vacants per cobrir des d'astronautes, metges, científics o enginyers fins a advocats de l'Estat, inspectors d'hisenda, bibliotecaris, observadors de meteorologia o arxivers

RedaccióActualitzat

El Butlletí Oficial de l'Estat publica, aquest dimecres, el Reial Decret 636/2021, del 27 de juliol, pel qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació de l'Estat per a l'any 2021.

Un total de 30.455 places, entre noves i promocions internes, 23.491 de les quals per cobrir vacants o consolidar places a l'Administració General de l'Estat. L'ordre, signada a Lima pel rei Felip VI (que és al Perú de viatge oficial), també recull l'oferta de 5 places al Consell General del Poder Judicial, l'organ presidit per Carlos Lesmes, que fa més de dos anys que té el mandat caducat.

Aquí es poden consultar les places ofertades, per col·lectius (a partir de la pàgina 12).

Oferta pública d'ocupació de l'Estat 2021 by Laura Almar on Scribd

 

En l'annex 1 hi ha places noves a l'Administració General de l'Estat (gairebé 14.000) i en l'annex 6 les consolidacions en aquesta àrea (unes 9.500 places). S'hi ofereixen places des d'advocats de l'Estat fins a enginyers de diverses branques, metges titulars, farmacèutics, arxivers, inspectors d'hisenda, laborals o de la seguretat social o astronautes (5 places, 4 de noves i 1 de promoció interna).

En l'annex 2, les places a l'Administració de Justícia, tant les d'ingrés lliure (1.171 places) com les de promoció interna (297).  

En l'annex 3, les places de personal funcionari docent no universitari en l'àmbit de competència de l'Estat (60 vacants de mestre que dependran del Ministeri d'Educació i Formació Professional) i l'annex 4 agrupa les places de funcionari de l'Administració Local, tant d'accés lliure com consolidacions (600 places).

L'annex 5 inclou les vacants a cobrir entre el personal de la xarxa hospitalària del Ministeri de Defensa i de l'Institut Nacional de Gestió Sanitària; i en l'annex 7 es recullen les 5 places a cobrir al cos de lletrats del CGPJ.

Les places corresponents al personal declarat indefinit no fix per sentència judicial no computaran "com a taxa de reposició", segons recull la disposició addicional tercera d'aquesta ordre.


5.954 places per reforçar els cossos policials

La ministra d'Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero, també va anunciar gairebé 7.000 places a cobrir en els cossos i forces de seguretat de l'Estat (exèrcit, Policia Nacional i Guàrdia Civil), que no es detallen en el document publicat pel BOE perquè, va dir, ja s'havien anunciat.

 

ARXIVAT A:
Pressupostos Generals de l'Estat
Anar al contingut