Lliga ACB

El Barça guanya l'Unicaja (82-73) i es posa a només una victòria de la final

El Barça ha vençut l'Unicaja de Màlaga per 82-73 al Palau i necessita guanyar només un partit més per plantar-se a la final del "play-off" de la Lliga ACB. En un gran partit de bàsquet, Bodiroga (27 punts) i Navarro (19 punts) han liderat l'equip blaugrana cap al segon triomf en aquesta sèrie semifinal. Els de Pesic han arribat a tenir fins a 16 punts d'avantatge, però un bon tercer quart de l'equip andalús ha fet que el partit es decidís en els instants finals. Bullock (14 punts) i Risacher (13 punts) han estat els més encertats en l'equip de Sergio Scariolo.

El Barça, amb una bona defensa i fluïdesa en atac, ha dominat els dos primers parcials i ha marxat al descans amb un 46-34 al seu favor. Les diferències s'han ampliat fins als 16 punts de màxima (52-36) en l'inici del tercer quart, però l'Unicaja no s'ha rendit. Bullock, que no havia fet cap cistella fins al tercer període, ha començat a anotar i els de Pesic han tornat a veure-les quadrades en atac. A deu mints pel final, 57-53 a favor dels catalans. L'últim quart ha estat ple d'alternatives. Ratxes a favor d'uns i altres han variat el signe del partit constantment, però l'encert de Bodiroga i Navarro en moments decisius ha fet decantar la balança del costat del Barça.