Lliga ACB

El Barça s'imposa a l'Unicaja en el primer partit de les semifinals (72-65)

El Barça va guanyar ahir el primer partit de les semifinals de la Lliga ACB contra l'Unicaja de Màlaga per 72-65. L'equip blaugrana sempre va anar davant en el marcador i es va avançar en l'eliminatòria al millor de cinc partits. La bona defensa dels homes de Pesic i els punts del triplet Navarro, Bodiroga i Fucka van ser clau per derrotar l'equip de Sergio Scariolo. La nota positiva del partit la va protagonitzar Roger Grimau, que va reaparèixer després de quatre mesos de baixa per una lesió en un peu.

El Barça va començar molt concentrat i, en un primer quart gairebé perfecte, va aconseguir un còmode avantatge de 10 punts en el marcador (23-13). Els malaguenys no van llançar la tovallola en cap moment i Risacher va liderar la reacció de l'equip de Sergio Scariolo, que, en el descans, només perdia per tres punts de diferència (34-31). En la represa, l'encert de Navarro des de la línia de 6,25 va permetre als blaugranes escapar-se en el marcador fins aconseguir una màxima diferència de 14 punts. Però un parcial de 0-12 en l'últim quart va fer que l'Unicaja arribés als últims dos minuts amb opcions d'emportar-se la victòria del Palau. La seguretat de Bodiroga amb els tirs lliures (9 de 9) i el desencert de Bullock amb els triples va acabar de decidir la victòria a favor dels blaugranes. El segon partit de l'eliminatòria es tornarà a disputar demà al Palau Blaugrana. Avui es jugarà el primer partit de la segona semifinal entre el Tau Vitòria i l'Estudiantes.