Lliga ACB

El Barça de Pesic vol guanyar el segon partit de semifinals contra l'Unicaja

El Barça buscarà aquest vespre al Palau Blaugrana la segona victòria de la seva eliminatòria contra l'Unicaja per poder anar a Màlaga amb més tranquil·litat. Els jugadors del Barcelona i l'Unicaja han coincidit en el Blaugrana. Primer s'han entrenat els malaguenys i a continuació ho han fet els barcelonistes. Manolo Flores ha saludat molt efusivament l'entrenador de l'Unicaja, Sergio Scariolo. Els barcelonistes tenen l'oportunitat de fer un pas gairebé decisiu per poder jugar el "play-off" final pel títol.

En l'altra eliminatòria, el Tau va confirmar els pronòstics i va derrotar l'Estudiantes. En el descans els de Vitòria guanyaven per 26 punts de diferència. El conjunt estudiantil va fer un parcial de 2-23, però mai no va tenir opcions de donar la sorpresa. Macijauskas va tornar a ser el jugador determinant, amb 27 punts en només 28 minuts i cinc triples de sis intents.