Barça

El Barça fa una sessió suau per començar a preparar el compromís contra Los Angeles Galaxy

L'expedició del Barça ja és a Los Angeles, on l'espera una gira de dotze dies i tres partits amistosos. El primer, contra l'equip de David Beckham, Los Angeles Galaxy. Els homes de Pep Guardiola ja han fet el primer entrenament per començar a preparar aquest compromís. La sessió ha estat curta i suau, bàsicament de recuperació de la musculatura, després del llarg viatge. Només Andrés Iniesta ha fet una part de l'entrenament en solitari, acompanyat d'Emili Ricart. Mentrestant, Zlatan Ibahimovic seguia l'entrenament dels seus nous companys des de la banqueta.

Actualitzat
Ibrahimovic, convidat de pedra

Mentre els de Pep Guardiola s'entrenaven sense pilota, a la banda del terreny de joc Zlatan Ibahimovic ha seguit la sessió al costat del doctor Ricard Pruna. Després ha estat parlant també durant una bona estona amb el secretari tècnic, Txiki Begiristain.

La sessió s'ha fet a porta tancada per al públic, en un camp de les espectaculars instal·lacions de la universitat d'UCLA, amb una nombrosa representació de periodistes locals que segueixen la gira del vigent campió d'Europa. Però el més curiós no eren els periodistes, sinó un càsting de "cheerleaders" que s'estava fent al mateix temps que s'entrenaven els blaugranes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut