Urbanització La Canyera a Llagostera
Urbanització La Canyera a Llagostera
Llagostera

Detinguts un jove de 19 anys i dues dones de 35 i 41 que intentaven robar en diverses cases a Llagostera

La Policia Local de Llagostera va rebre dues trucades de veïns que alertaven sobre uns individus que estaven intentant entrar a diverses cases de la urbanització La Canyera

RedaccióActualitzat

Detinguts un jove de 19 anys i dues dones de 41 i 35 després de protagonitzar una persecució policial entre Llagostera i Caldes de Malavella. Els detinguts havien intentat entrar a robar en diverses cases de la urbanització La Canyera de Llagostera, al Gironès.

Els fets van succeir divendres al migdia quan la Policia Local de Llagostera va rebre dues trucades de veïns que alertaven sobre uns individus que estaven intentant entrar a diverses cases de la urbanització La Canyera.

Els testimonis van poder donar detalls sobre el vehicle en el qual circulaven els lladres. Els agents van localitzar-lo i van fer-los senyals perquè parés.

No obstant les llums i les sirenes, els ocupants del cotxe van fer cas omís, van incrementar la velocitat i van donar-se a la fuga protagonitzant una persecució policial durant 5 quilòmetres fins a Caldes de Malavella, on els policies van aconseguir aturar-los. Dins del cotxe van trobar diverses eines.

Des del primer moment, els detinguts van tenir una actitud molt agressiva, fins al punt que el jove va intentar mossegar sense èxit dos policies. Una agent de la Policia Local de Caldes va resultar ferida en un dit després de forcejar amb els ara detinguts.

Anar al contingut