La comissaria de la Policia Nacional de San Bartolomé de Tirajana
La comissaria de la Policia Nacional de San Bartolomé de Tirajana
Las Palmas

Detinguts per una violació múltiple quatre joves que es feien dir La Nova Manada

El diari canariasahora.com assegura que els han detingut per l'agressió sexual a una menor

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut quatre persones en relació amb una agressió sexual al sud de Gran Canària. Segons informa el diari Canariasahora.com, aquests homes es feien anomenar La Nova Manada i els han detinguts per una violació múltiple a una menor, a qui suposadament van drogar.

Segons el mateix mitjà, un dels detinguts és menor i l'agressió s'hauria gravat amb un telèfon mòbil.

La Fiscalia de Las Palmas ha explicat que els detinguts passaran a disposició judicial aquest dimecres. En el cas del que té menys de 18 anys, ho haurà de fer a la Fiscalia de Menors.

Notícia relacionada: Els Sanfermines animen les dones a "omplir els carrers" contra les agressions sexuals

La notícia ha transcendit quatre dies després els cinc condemnats de l'autoanomenada La Manada van quedar en llibertat provisional després de pagar una fiança de 6.000 euros cadascun.

Els joves sevillans, entre els quals hi ha un militar i un guàrdia civil, tenien un grup de WhatsApp batejat amb el nom de La Manada en què comentaven amb amics que s'havien quedat a Andalusia el que estaven fent la nit dels Sanfermines. Per aquest cas han estat condemnats a 9 anys de presó, tot i que la sentència no és ferma.

Quatre dels condemnats per abús sexual continuat d'una noia als Sanfermines del 2016 tenen una altra causa oberta per presumptes abusos sexuals a una altra jove a Pozoblanco, a Còrdova.

Justament, aquest mateix dimarts, la jutge que porta el cas ha dictat contra ells una ordre d'allunyament per protegir la víctima. Els fets que s'investiguen van tenir lloc el maig del 2016, quan la noia tenia 21 anys, durant les festes del municipi de Torrecampo.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual La Manada
Anar al contingut