Cándido Conde Pumpido en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Cándido Conde Pumpido en una imatge d'arxiu (Europa Press)

Investiguen Conde-Pumpido, fill del president del TC, per una agressió sexual en grup

El van detenir divendres com a presumpte autor d'una violació en grup i aquest diumenge al vespre el jutge l'ha deixat en llibertat sense mesures cautelars

RedaccióActualitzat

El jutge ha decidit deixar en llibertat sense mesures cautelars l'advocat Cándido Conde-Pumpido, fill del president del Tribunal Constitucional. Conde-Pumpido va ser detingut divendres acusat d'una agressió sexual juntament amb dos homes més. 

Una dona va denunciar que divendres Conde-Pumpido va contactar amb ella i li va demanar que anés a casa seva, on també hi havia els altres dos detinguts. Aquella mateixa nit, va formalitzar una denúncia com a víctima d'una agressió sexual múltiple al domicili de Conde-Pumpido. La policia va fer les detencions tot seguit.

Aquest diumenge els tres detinguts han passat a disposició judicial. Finalment, la titular del jutjat d'instrucció número 44 de Madrid no ha dictat cap mesura cautelar, ni la retirada del passaport ni tampoc l'ordre d'allunyament que demanava l'advocat de la víctima i la fiscalia. 

La Unitat d'Atenció a la Família de la Prefectura de la Policia Nacional de Madrid s'ha fet càrrec de la investigació. 

Cándido Conde-Pumpido, que té el mateix nom que el seu pare, és advocat de professió i ha defensat, entre d'altres, el ballarí Rafael Amargo i el jurista José Elpidio Silva.

ARXIVAT A:
Tribunal Constitucional
Anar al contingut