Exterior dels Caputxins de Sarrià, on tindrà lloc la tancada i dejuni en suport als presos
Exterior dels Caputxins de Sarrià, on tindrà lloc la tancada i dejuni en suport als presos

Dejuni de 24 hores als Caputxins de Sarrià en solidaritat amb la vaga de fam

Hi participaran diversos diputats de JxCat, ERC, la CUP i Joan Josep Nuet, de Catalunya en Comú-Podem

Diversos diputats sobiranistes participaran aquest dijous, dia de la Constitució, en un dejuni de 24 hores, en suport a Jordi Sànchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull, que estan fent una vaga de fam.

La tancada, impulsada per l'organització Prou Ostatges (ANC), començarà a les 9 del matí als Caputxins de Sarrià i s'allargarà fins divendres al matí. 

La diputada de JxCat Gemma Geis ha anunciat que hi participarà:

 

Altres diputats i organitzacions

En l'acte de denúncia hi participaran alguns diputats de JxCat, ERCJoan Josep Nuet de Catalunya En Comú-Podem i Carles Riera, de la CUP, també han decidit sumar-se al dejuni solidari.

Per altra banda, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) també han decidit adherir-se a la vaga de fam d'aquest dijous.

 


 

Torra, absent

El president de la Generalitat, Quim Torra, no se sumarà al dejuni perquè és de viatge oficial a Eslovènia. Tot i això, ja ha anunciat que dona suport a la jornada:

 

 

El cartell s'ha difós a través de les xarxes socials amb el hashtag #6Dmoltperdenunciar, on s'ha explicat que la jornada es realitza en suport "a tots els presos i exiliats" i també "en rebuig a la Constitució espanyola".

A més, durant tota la jornada es realitzaran diverses activitats com algunes conferències, on participaran el president Carles Puigdemont i els diputats Carles Riera i Ruben Wagensberg.

 

ARXIVAT A:
Vaga de famJudici procésProcés català
Anar al contingut