Actualitat blanc-i-blava

David Garcia veu amb resignació com se li complica la lesió i haurà d'estar uns tres mesos de baixa

David Garcia ha sabut aquest dijous que la seva baixa pel trencament fibril·lar que es va fer dimarts serà més llarga del que s'havia previst. Divendres l'operaran i això suposa de 2 a 3 mesos per recuperar-se. El lateral esquerre ha vist amb resignació com s'ha complicat el trencament fibril·lar que es va fer, ja que en principi apuntava a unes tres setmanes de baixa. D'altra banda, els metges han descartat qualsevol malaltia tropical de Carlos Kameni, tot i que continuaran fent-li proves.

Actualitzat

Román Martínez, migcampista de l'Arsenal de Sarandí, ha arribat aquest dijous al matí a Barcelona per ultimar els detalls del contracte que el lligarà a l'Espanyol per les pròximes quatre temporades. El jugador argentí passarà la revisió mèdica divendres al matí i, al migdia, serà presentat oficialment a l'Estadi Olímpic. El migcampista, de 25 anys, portarà el dorsal número 6.

S'havia tingut en compte la possibilitat que pugés a Peralada per participar en alguns dels últims entrenaments, però, finalment, s'ha desestimat. No obstant això, Román coneixerà els seus nous companys a Palamós, on anirà per veure el partit de pretemporada entre l'Espanyol i el Swansea gal·lès.

"Vull adaptar-me ràpid i ajudar l'equip"

El nou fitxatge de l'Espanyol Román Martínez ha assegurat que el seu primer objectiu és adaptar-se ràpid i "intentar ajudar l'equip perquè tot surti bé. Espero deixar l'Espanyol al més alt possible", ha assenyalat l'argentí, que signarà per quatre temporades amb el conjunt blanc-i-blau.

"Estic molt content i entusiasmat amb aquesta oportunitat. Estava ansiós per tenir aquesta oportunitat", ha remarcat el jugador, que ha destacat que arriba a una de les millors lligues del món "i més competitives". El migcampista, que ha declarat que el seu ídol és Juan Román Riquelme, s'ha definit com un jugador que intenta "desplaçar la pilota amb criteri, arribar a l'àrea contrària i intentar donar bones passades als companys". Román Martínez passarà demà a primera hora la revisió mèdica i posteriorment serà presentat a Montjuïc al migdia.

Tamudo està molt il·lusionat

Des de Peralada, el capità Tamudo ha declarat que està molt il·lusionat amb el nou projecte de "Tintín" Marquez, i ha lloat el tècnic. "Márquez és un entrenador que sap com funciona això i porta molt temps a la casa. Li han donat una oportunitat boníssima. És un tècnic pròxim, es comunica molt i sempre va de cara. Si té problema amb algun jugador, agafa i li ho explica", ha assegurat Tamudo.

Kiko Casilla, cedit al Cadis

El porter Kiko Casilla jugarà cedit al Cadis, a Segona B, la pròxima temporada. Casilla va debutar amb el primer equip de l'Espanyol la temporada passada, a causa de l'estada de Kameni a la Copa d'Àfrica i la lesió de Lafuente.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut