Actualitat blanc-i-blava

David Garcia estarà uns dos mesos de baixa i es perdrà l'inici de Lliga

David Garcia estarà entre sis i vuit de setmanes de baixa per un trencament fibril·lar en el recte anterior de la cama esquerra, segons han confirmat els metges de l'Espanyol. Per tant, el jugador de Manresa es pedrà l'inici de Lliga contra el Valladolid. Un contratemps per a "Tintín" Márquez, ja que per a la posició de lateral esquerre només té Gregory Béranger i el defensa del filial Dídac Vila. D'altra banda, Kameni no s'ha pogut incorporar a l'"stage" aquest dimecres com estava previst per culpa d'una gastroenteritis.

Actualitzat

A l'Espanyol li queden dos dies i mig d'"stage" a Peralada, però no per això "Tintín" Márquez afluixa el ritme. El tècnic continua treballant de valent la forma física dels seus jugadors en les sessions d'entrenaments. Un altre que arriba és l'últim fitxatge blanc-i-blau, el migcampista Román Martínez, que aterrarà aquest divendres al matí a Barcelona procedent de l'Argentina. En el capítol de sortides, aquest dimecres podria ser clau per al futur de Luis García, ja que sembla que Paco Herrera es reunirà amb Rui Costa, el director esportiu del Benfica.

Kameni amb gastroenteritis

Kameni havia de tornar a la feina aquest dimecres i incorporar-se a l'"stage" de Peralada, però, finalment, no ha pogut ser per culpa d'una gastroenteritis. En les pròximes hores se sotmetrà a més proves mèdiques a Barcelona, ja que els metges del club han decidit que descansi en el seu domicili. Amb les proves es vol descartar qualsevol malaltia tropical infecciosa, ja que ha estat de vacances al Camerun fins fa pocs dies.

Acord per promocionar Catalunya

Com ja va fer el Barça, l'Espanyol ha arribat a un acord amb Turisme de Catalunya per promoure la marca "Catalunya" durant la pretemporada. Allà on viatgin es faran presentacions dirigides tant a la premsa com a les agències de viatges i els operadors turístics en què es projectarà un DVD que inclou, a més de la salutació dels jugadors blanc-i-blaus, imatges dels llocs més emblemàtics de Catalunya i dels èxits més destacats de la història de l'Espanyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut