El líder del PP, Pablo Casado, en un acte (EFE)
El líder del PP, Pablo Casado, en un acte (EFE)

Casado: "Les joventuts d'Arran s'haurien d'il·legalitzar"

El líder del PP demana il·legalitzar Arran pels atacs amb pintura a casa de Llarena i a la comissaria de la Policia Nacional

Actualitzat

El líder del PP, Pablo Casado, ha demanat aquest dissabte en un míting a Sevilla la il·legalització d'Arran, després que l'organització juvenil de l'esquerra independentista s'atribuís l'autoria de diverses accions reivindicatives.

"Nosaltres advoquem per la il·legalització de la 'kale borroka' que està començant a haver-hi a Catalunya. Les joventuts d'Arran, si són violentes i instiguen les agressions a domicilis privats, haurien de ser il·legalitzades".

Fa uns dies, membres d'Arran van pintar de color groc el portal del bloc de pisos on viu la família del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena a Sant Cugat del Vallès. En les últimes hores, també han reivindicat el llançament de pintura vermella contra la comissaria de la Policia Nacional a Terrassa.

Casado també ha criticat que el govern espanyol no faci res per impedir aquests atacs i ha demanat que es supervisin els comptes del govern:

"S'ha d'iniciar immediatament un procés de supervisió dels comptes de la Generalitat per veure quins diners reben aquestes organitzacions que peguen policies a Barcelona, parteixen la cara a una dona per retirar llaços grocs i fan escarni a casa de jutges."

D'altra banda, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, demana que no s'exageri la situació:

"Tampoc donem un altaveu excessiu a aquest tipus de conductes, això no vol dir amagar-les, però ja saben que tot ha d'estar en la seva justa mesura. Però en matèria i en termes de seguretat, torno a dir que la coordinació amb els Mossos d'Esquadra és absolutament exemplar."

ARXIVAT A:
PPProcés catalàPablo Casado
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut